سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک دستور مهم به فرماندهان جدید نیرو‌های مسلح/ سردار طلائی نیک توضیح داد یک نفتکش ایرانی در شش مایلی جزیره خارک با اصابت ۴ پرتابه از سوی آمریکا، هدف حمله موشکی قرار گرفت طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد / بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مکه مکرمه حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان تکذیب شد صدای چند انفجار از خلیج فارس در محدوده جزیره خارک جزئیات تازه از اصلاح قانون مهریه در مجلس/ سالاری: برای مردان حبس در نظر گرفته نشده است/ اگر زن مهریه خود را ببخشید مرد مکلف است که طلاق دهد انتخابات شورا‌ها چه زمانی برگزار می‌شود؟ زمان تغییر ساعت کاری ادارات اعلام شد / جزییات ۹ انتصاب مهم سردار رادان در فراجا + اسامی  اسامی ۷ شهید حمله آمریکا به استان خوزستان جزییات جدید حمله آمریکا به عروسی سیریک

قالیباف صحبت‌های خود را درباره موضوع عنابستانی اصلاح کرد

قالیباف صحبت‌های خود را درباره موضوع عنابستانی اصلاح کرد رئیس مجلس در یک پست اینستاگرامی نوشت،درباره موضوع آقای عنابستانی توضیحات کامل وی در جمع دانشجویان شنیده نشده و تخریب گران، یک جمله از آن صحبت را جدا کردند و بقیه صحبت ها در این موضوع مغفول واقع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 08
کد خبر: ۱۱۲۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از آن که در 2 روز گذشته اظهارات محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی درباره پرونده یکی از نمایندگان در جمع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی با واکنش هایی همراه شد وی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام درباره این موضوع توضیح داد و نوشت:

 

«از اتفاقات خوب این ایام، حضور در جمع شما دانشجویان عزیز بود. سوالات صریح و دلسوزانه شما مرا مجاب کرد همان‌طور که ابتدای سخنانم عرض کردم تصمیم بگیرم فضای رسمی را کنار بگذارم و بر اساس منش یک «بچه رزمنده» پاسخ سوالاتتان را صریح و صادقانه بدهم و در تمام موارد به‌دور از حرف‌های کلی و کلیشه‌ای، واقعیت‌ها را باشما در میان گذاشتم و گمان می‌کنم بازخوردهای شما در پایان جلسه نشان داد که همچنان بهترین شیوه، همین منش مطابق با فرهنگ دفاع مقدس است.

 

اما درباره سوالاتی که درباره آقای عنابستانی مطرح شد، ذکر دو نکته ضروری است: اول اینکه در فضای رسانه‌ای، توضیحات کامل بنده دربارۀ آن موضوع شنیده نشد و تخریب گران، یک جمله از آن صحبت را جدا کردند وبقیه صحبت های من در این موضوع مغفول واقع شد.


در آنجا برخطاکاری آن نماینده تصریح کردم و تاکید کردم هیات نظارت بر رفتار نمایندگان باید برخورد محکم‌تری می‌کرد و همچنین اشاره کردم که برخلاف اتفاق مشابه دورۀ گذشته مجلس،پرونده نمایندۀ خاطی به قوه قضائیه ارجاع شد وحکم محکومیت صادره توسط دادگاه را فصل الخطاب دانستم.


با منش بچه رزمندگی فکر می‌کردم باید هرچه را حق است بگویم. جایی که آقای عنابستانی را محق می دانستم بدون ملاحظات سیاسی می گفتم و جایی که منتقد بودم را نیز تصریح می کردم.

 

اما اتفاق دوم بر می‌گردد به صحبتم درباره سیلی نزدن و هل دادن. واقعیت این است که من در واکنش به سوال یکی از دانشجویان، براساس صحبت‌های آقای عنابستانی که قبلا به اینجانب گفته بود حکم دادگاه، من را از سیلی زدن تبرئه و براساس هل دادن مرا محکوم به ضرب بلااثر کرده است،گفتم که ایشان سیلی نزده و هل داده است.

 

اما بعد از صحبت های شب گذشته جناب آقای عابد اکبری سرباز وظیفه راهور که تاکید می‌کرد حکم دادگاه سیلی را تایید کرده، بر خود لازم دانستم موضوع را پیگیری کنم تا ظلمی به این شهروند عزیز نشده باشد؛ لذا حکم دادگاه را گرفتم و متوجه شدم متاسفانه دادگاه بدوی تشخیص بر ضرب بلااثر (سیلی) داده است که البته بعدا با اعلام رضایت طرفین پرونده مختومه شده است.

 

همان‌طور که در جمع شما گفتم فصل الخطاب حکم دادگاه است و ضروری می‌دانم بر اساس عهد صداقتی که با شما بسته‌ام، مطلب گفته شده را اصلاح کنم.

 

از ویژگیهای جلسات دانشجویی است که چون دلسوزی همراه با صراحت در سوالات وجود دارد،نقدها موثر شده و مقدمه اصلاح می شود.

 

با تاکید مجدد بر اینکه منتظر فعالیت شما برای کمک دراصلاح ساختار حکمرانی هستم،مجدد از پذیرایی گرم‌تان تشکر می کنم و امیدوارم اینگونه جلسات ادامه یابد‌.»/ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار